warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

I lördags gjorde jag min första Bröllopsfotografering! 🙂 Det gick mycket bättre än vad jag hade föreställt mig! Men visst var det snabba val när det gällde objektivs val, med och utan blixt osv. Vissa saker måste man nog göra för att lära sig! Även om jag hade en checklista och lite ”fusk hjälp” på min lista så var det inte till mycket hjälp utan det gällde att agera när ögonblicket kom. Inte så …mycket tid för att tänka efter, utan lita på sin känsla. Sedan så kan man såklart utveckla sig själv att bli bättre på just bröllops fotograferingar! 🙂

Stort tack till Brudparet och deras familj för att de tog så bra hand om mig! Det känns underbart att de gav mig ansvaret för att dokumentera deras stora dag, tack för förtroendet! Jag kände mig verkligen välkommen och som en i gänget! 🙂 Tusen tusen tack! Jag önskar er all lycka i framtiden! ♥

Jag gör min andra bröllopsfotografering på lördag, det skall bli spännande att se vad jag kan göra bättre då! 🙂
// Malin

 

LEAVE A REPLY

loading
×
css.php