warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Hur skall man kunna välja ut några få bilder att visa här på hemsidan ifrån en dag som var fylld med så mycket?
Min första bröllopsfotografering var väldigt lärorik och det gick så mycket bättre än vad jag hade trott. Jag jobbade så hårt jag kunde för att få så bra bilder som möjligt. Inställningarna skall vara rätt, jag skall ha rätt objektiv och mycket mycket mer liknande tankar gick i huvudet. Det är dagen då två stycken blir en, dagen då mina bilder skall återge de känslorna som finns just då. Dagen då jag skapar bilder som brudparet skall kolla på i många år framåt!

Jag hoppas M & J tycker att jag har gjort ett bra jobb, själv är jag nöjd även om man i efterhand alltid ser det man vill och kan göra bättre. Alla jobbar vi ifrån olika förutsättningar och efter jag hade gjort denna fotograferingen så var jag riktigt stolt över mig själv, så nervös jag var innan! 🙂

// Malin

LEAVE A REPLY

loading
×
css.php