warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Imorgon är dagen som jag har förberett mig för i flera veckor!
– Jag skall plåta mitt första bröllop!

Det mesta är packat! Laddar det sista batterierna och går igenom min checklista på saker som skall med.  Jag är riktigt nervös! Hade det vart en hästtävling så hade jag vetat exakt vad jag skall tänka på men imorgon så är det inte hästar och ryttare som skall plåtas utan människor! Det blir en ny erfarenhet och en ny del i min historia.
Jag tycker fortfarande det är coolt att ha blivit utvald, utav alla fotografer som finns, så vill Brudparet ha med mig på deras stora dag. Coolt men lite läskigt! 😉

Whis me luck!
// Malin

LEAVE A REPLY

loading
×
css.php