warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

De senaste veckorna har jag fotograferat så mycket jag har hunnit! De flesta som har hamnat framför kameran har varit mina vänner och det känns väldigt häftigt att ha den möjligheten att fotografera mina goa vänner! Alla har sin personlighet och det bidrar strakt till bilderna. Jag har mest fotograferat människor tillsammans med hästar men även lite motocross.
Idag var jag på ropingträning hos Kinna Ropers. Jag brukar ha med min egna häst men idag fick hon stanna hemma och istället tog jag med kameran. Bilden ovan är en bild jag lätt hade velat ha på väggen. Vad tycker ni om den?

Nu är det bara lite tid framför datorn jag behöver boka med mig själv så att jag kan lägga upp bilderna på min hemsida! Jag har börjat göra om i Galleriet, ta gärna en titt, en del bilder skall ut och en del nya skall in.

På söndag blir det fotografering hos westernklubben West Star Göteborg. Det är alltid roligt med western! Jag hoppas vi ses där! 🙂

// Malin

COMMENTS (1)

LEAVE A REPLY

loading
×
css.php