warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

20120825_IMG_7180-2_malinspicturesMalins Pictures

Malins Pictures är en hemsida som drivs utav mig, Malin Andersson. Jag är 27år och bor på en gård på den svenska Västkusten, närmare bestämt i Frillesås. Jag delar mitt liv med min pojkvän Daniel, hunden Loke och våra fyra quarterhästar. Jag tränar och tävlar med mina hästar inom westernridning. Jag jobbar på ICA Maxi i Kungsbacka.

Jag tycker det är väldigt kul att skapa saker, vara kreativ och påhittig. Jag fotograferar, bygger hemsidor, skapar reklam och design. Hela idéen kring Malins Pictures skapade jag i årsskiftet 2010/2011. Först i Mars 2014 så valde jag att göra Malins Pictures till ett enskilt företag. Pga. nya prioriteringar i livet så valde jag att avsluta mitt företag i September 2016. Jag kommer att göra uppdrag när jag har möjlighet så MalinsPictures.se kommer leva kvar!

 

Läs min andra blogg: Cowgirl Dreams www.cowgirldreams.se

 

Vill ni komma i kontakt med mig så klicka in på min Kontaktsida!

 

 

 

 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler
loading
×
css.php