warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

20120825_IMG_7180-2_malinspicturesMalins Pictures

Malins Pictures är en hemsida som drivs utav mig, Malin Andersson. Jag är 25år och bor på en gård på den svenska Västkusten, närmare bestämt i Frillesås. Jag delar mitt liv med min pojkvän Daniel, hunden Loke och våra tre hästar Tigger, Wille och Honey. Jag tränar och tävlar med mina hästar inom westernridning. Jag jobbar på ICA Maxi i Kungsbacka.

Jag tycker det är väldigt kul att skapa saker, vara kreativ och påhittig. Jag fotograferar, bygger hemsidor, skapar reklam och design. Hela idéen kring Malins Pictures skapade jag i årsskiftet 2010/2011. Först i Mars 2014 så valde jag att göra Malins Pictures till ett enskilt företag. Pga. nya prioriteringar i livet så valde jag att avsluta mitt företag i September 2016. Jag kommer att fortsätta jobba med min hemsida och göra uppdrag genom min pojkväns företag. Så MalinsPictures.se kommer leva kvar!

 

Läs min andra blogg: Cowgirl Dreams www.cowgirldreams.se

 

Vill ni komma i kontakt med mig så klicka in på min Kontaktsida!

 

 

 

 

 

 

Hämta fler
loading
×
css.php