warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Stockyard Solutions

I helgen så lanserades hemsidan för Stockyard Solutions, ett nytt företag som säljer produkter som kommer först och främst från Australien. De olika märkena är bland annat R.M. Williams, Akubra och Aussie Whipmaker. Grundaren Daniel Carlsson är mycket noga med att produkterna håller hög kvalité!
”Ett par saker jag saknat här hemma är just kläder med rätt stil och känsla som håller hög kvalité! Jag tyckte även att det har varit väldigt svårt att hitta hattar med bra kvalité och känsla. Jag kom i kontakt med både RM Williams och Akubra under mina vistelser i Australien och kände direkt att det här kan vara något!

Nu har jag tagit ett steg längre och blivit återförsäljare åt både RM Williams, Akubra och AussieWhipmaker. Det här är någonting jag verkligen brinner för och tror på! I dagsläget är Stockyard Solutions den enda återförsäljaren utav dom här produkterna i Sverige.”

Text ifrån hemsidan www.stockyardsolutions.com

 

Reklambild Stockyard Solutions

Daniel och Honey Enterprise

Daniel Carlsson och Honey Enterprise

Här är en film när Daniel visar lite med en utav deras stockwhips från Aussie Whipmaker:

Jag är otroligt glad över att få ta del av utveckling utav företaget. Tack för förtroendet att låta mig hjälpa till att utforma material till marknadsföringen!

Läs mer om Stockyard Solutions på deras hemsida: www.stockyardsolutions.com

// Malin

 

LEAVE A REPLY

loading
×
css.php