warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

20120825_IMG_7180-2_malinspicturesMalins Pictures

Malins Pictures är en hemsida som drivs utav mig, Malin Andersson. Jag är 27år och bor i ett vackert hus med min pojkvän Daniel på den svenska Västkusten, närmare bestämt i Frillesås. Vårt hus ligger i utkanten av mina föräldras gård där vi har våra fyra quarterhästar. Jag tränar och tävlar inom westernridning.

Jag jobbar lite då och då på ICA Maxi i Kungsbacka och går en yrkesutbildning till lastbilschaufför. Jag tycker det är väldigt kul att skapa saker, vara kreativ och påhittig. Förutom att fotografera så designar jag en liten mängd halsband och armband under mitt egna lilla märke My Mala.

 

Historia
Hela idéen kring Malins Pictures skapade jag i årsskiftet 2010/2011. Först i Mars 2014 så valde jag att göra Malins Pictures till ett enskilt företag. Företaget var aktivt fram till i September 2016 då valde jag att avsluta mitt företag då mina förutsättningar för att driva företaget förändrades. Jag kommer att göra uppdrag när jag har möjlighet, så MalinsPictures.se kommer leva kvar!

 

 

Vill ni komma i kontakt med mig så klicka in på min Kontaktsida!

 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler
loading
×
css.php